Pascal Melse - uitvaartspreker
info@pascalmelse.nl | 06 - 48 213 007

Over mij

Foto: Fotoflitsen.nl

Ik ben Pascal Melse, 36 jaar, woonachtig in Rheden, gelukkig getrouwd met Irma en samen hebben we 2 kinderen. In de afgelopen jaren heb ik een aantal verlieservaringen van nabij meegemaakt. Iedere ervaring was anders, zoals ook ieder mens anders is. Ik heb ondervonden hoe waardevol het is een passend afscheid te beleven en dat is wat ik anderen van harte gun. 


Door de uitbraak van de COVID-19 pandemie kwam mijn vrijetijdsbesteding grotendeels stil te liggen en dat gaf mij de gelegenheid opleidingen te volgen. Met de opleidingen rouwbegeleiding, stervensbegeleiding en uitvaartverzorging heb ik mij nader verdiept in alles wat komt kijken bij verlieservaringen en overlijden.

Uit de opgedane kennis en mijn persoonlijke ervaringen heb ik een aantal elementen gehaald waarin ik mij verdienstelijk wil maken. Met oprechte aandacht, het bieden van een luisterend oor, in harmonie optrekken richting het levenseinde of van gedachten wisselen om zo tot een afscheid te komen zoals u dat wilt; dat is waarvoor ik mij graag inzet. Onder mogelijkheden is te lezen wat ik kan betekenen.

In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam als leidinggevende bij Nederlands grootste spoorwegvervoerder. In vrijwillige hoedanigheid ben ik aangesloten (geweest) bij verschillende verenigingen/stichtingen en evenementen. Sinds 2004 heb ik diverse bestuursfuncties bekleed en heb vanuit die hoedanigheden vele jaren ervaring opgedaan op gebied van organiseren en leiden van activiteiten en evenementen. Sinds 2011 ben ik met een team van familie en vrienden betrokken bij het evenement Alpe d'HuZes, een initiatief voor KWF Kankerbestrijding. Dit alles tezamen vormt voor mij persoonlijk een goede basis om in te zetten in de hoedanigheid van uitvaartspreker en begeleider. 


 
E-mailen
Bellen
Instagram