Pascal Melse - uitvaartspreker
info@pascalmelse.nl | 06 - 48 213 007

van ‘t  concert des levens, 

krijgt niemand ’n program.

Welkom!

Foto: Fotoflitsen.nl

Afscheid nemen is niet makkelijk, omdat je liever niet iemand verliest. Een goed afscheid door samen te komen, met elkaar te rouwen en te praten zal troost geven. Het is een moment om stil te staan bij wat een overledene zo bijzonder maakte. 

Ieder leven is uniek en verdient om die reden ook een uniek afscheid. Door de uitvaart in te richten naar de persoonlijke wensen van de overledene en nabestaanden, zal het laatste samenzijn een waardevol en gedenkwaardig afscheid worden. Steeds vaker wordt het afscheid al bij leven geregeld. Daarmee worden nabestaanden ontzorgd als het gaat om tot in details regelen van de uitvaart. 

Voor degene die weet dat hij of zij binnenkort zal overlijden, of degene die hierbij wil stilstaan voordat dat moment zich aandient, bestaat de mogelijkheid om het laatste verhaal vast te leggen om vervolgens te laten uitspreken op de dag van de uitvaart. Middels een 'gesprek bij leven' ben ik u graag van dienst voor het optekenen van uw levensverhaal.

Bent u een dierbare verloren? Mogelijk komt er veel op uw af in de dagen voorafgaand aan de uitvaartplechtigheid. Graag sta ik u bij in het opstellen van een levensverhaal. In een 'gesprek over het leven' luister ik naar wie uw dierbare was en wat hem of haar zo bijzonder maakte. Vervolgens werk ik dit uit tot het levensverhaal, zodat u op de dag de ruimte en gelegenheid hebt voor een goed afscheid. Vind u het lastig om het levensverhaal zelf uit te spreken op de uitvaart? Dan verzorg ik dat graag namens u!

Graag draag ik bij aan een persoonlijk en waardig afscheid: een passend slotakkoord van het concert des levens. 

 

Op mijn website vindt u meer informatie.
Neem bij vragen vrijblijvend contact met mij op! 
E-mailen
Bellen
Instagram